Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 14 Mar 2007 Posty: 721 Skąd: okolice Poznania
Wysłany: 2010-07-23, 14:19
ene napisał/a:
zawsze mnie ciekawilo to ze niektorzy ludzie musza miec wypas sprzęt ktorego i tak dobrze nie znają i nie korzystają z polowy funkcji - ale mają i to sie liczy
rozumiem ze poczatkowo mozna sie nie orientowac ale przychodzenie co tydzien "bo ja nie umię i zrob za mnie" jest zwyczajnie glupie...
Popieram w 100% Znam taki przypadek... tak, tak, moja przyszła teściowa... telefon za 2000 zł i co 5 minut pytanie, jak coś tam zrobić... dodam, że nawet smsów nie umie z niego wysłać... jedynie dzwoni i ostatnio nauczyła się robić zdjęcia... ale to już chyba szczyt osiągnięć
Ja mam nokię e51 i bardzo sobie chwalę, ale ja za bardzo wymagająca nie jestem, jeśli chodzi o telefony... ważne, żeby szło się dogadać, wysłać smsa i co najważniejsze, e-booka poczytać
angie i dlatego avila sprawdza mi sie znakomicie bo ja telefonu uzywam tez do trzech rzeczy: dzwonienia i pogadania, wysylania sms-ow i czytania ksiazek
_________________ kot tez czlowiek tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 24 Sty 2007 Posty: 2847
Wysłany: 2010-07-23, 15:04
ja jeszcze do grania w gierki - ostatnio w Robbo
i chcialam sprobowac telefonu z symbianem - wiec padlo na nokie e51 bo jako jeden z nielicznych wtedy (nie wiem jak teraz..bo ja sie telefonami interesuje tylko gdy mam jakiś kupić ) dzialala bardzo szybko - zupelnie jakby byla bez symibiana
żałuje tylko tego że ma słaby aparat foto, bo juz taki LG co mialam potrafil lepsze no ale nie mozna mieć wszystkiego poza tym przydatna jest mozliwosc sprawdzenia maili i www choc bieganie po forach uwazam tu za katorgę choc dobrze ze sie da
Też korzystam z E51 jestem zadowolony - miałem chwilowo E52 ale dzieciaki mojej siostry szybko przerobiły ten telefon na kupę niepotrzebnych części - dlatego powróciłem do E51
Jak dla mnie poprawili soft w Noki E51 w porównaniu do tragicznego przynajmniej dla sieci Orange w Noki E50 - tam to czekałem dziesiątkami sekund na reakcję oprogramowania na proste wybierane funkcje z menu... a nie za bardzo chciałem płacić za wgranie softu PTC Era.
Cóż pora teraz czekać co pokaże nowa Nokia e53?