Strona Główna Fahrenheit 451
rozmowy o książkach, muzyce, filmie i... wszystkim innym

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
pytanie do forumowiczow
Autor Wiadomość
angie 
Dalekopis

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-07-23, 14:19   

ene napisał/a:
zawsze mnie ciekawilo to ze niektorzy ludzie musza miec wypas sprzęt ktorego i tak dobrze nie znają i nie korzystają z polowy funkcji - ale mają i to sie liczy :P

rozumiem ze poczatkowo mozna sie nie orientowac ale przychodzenie co tydzien "bo ja nie umię i zrob za mnie" jest zwyczajnie glupie...

Popieram w 100% Znam taki przypadek... tak, tak, moja przyszła teściowa... telefon za 2000 zł i co 5 minut pytanie, jak coś tam zrobić... dodam, że nawet smsów nie umie z niego wysłać... jedynie dzwoni i ostatnio nauczyła się robić zdjęcia... ale to już chyba szczyt osiągnięć :)

Ja mam nokię e51 i bardzo sobie chwalę, ale ja za bardzo wymagająca nie jestem, jeśli chodzi o telefony... ważne, żeby szło się dogadać, wysłać smsa i co najważniejsze, e-booka poczytać :)

tygryska 
Znikopis

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-07-23, 14:39   

angie i dlatego avila sprawdza mi sie znakomicie ;) bo ja telefonu uzywam tez do trzech rzeczy: dzwonienia i pogadania, wysylania sms-ow i czytania ksiazek ;)

ene 
Fotomajster
ene ene ene :>

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-07-23, 15:04   

ja jeszcze do grania w gierki - ostatnio w Robbo ;-)

i chcialam sprobowac telefonu z symbianem - wiec padlo na nokie e51 bo jako jeden z nielicznych wtedy (nie wiem jak teraz..bo ja sie telefonami interesuje tylko gdy mam jakiś kupić ;-) ) dzialala bardzo szybko - zupelnie jakby byla bez symibiana ;-)

żałuje tylko tego że ma słaby aparat foto, bo juz taki LG co mialam potrafil lepsze :) no ale nie mozna mieć wszystkiego :) poza tym przydatna jest mozliwosc sprawdzenia maili i www choc bieganie po forach uwazam tu za katorgę choc dobrze ze sie da ;-)

Kawitar 
Grafoman

Wysłany: 2010-07-23, 20:08   

Też korzystam z E51 jestem zadowolony - miałem chwilowo E52 ale dzieciaki mojej siostry szybko przerobiły ten telefon na kupę niepotrzebnych części - dlatego powróciłem do E51 :)
Jak dla mnie poprawili soft w Noki E51 w porównaniu do tragicznego przynajmniej dla sieci Orange w Noki E50 - tam to czekałem dziesiątkami sekund na reakcję oprogramowania na proste wybierane funkcje z menu... a nie za bardzo chciałem płacić za wgranie softu PTC Era.
Cóż pora teraz czekać co pokaże nowa Nokia e53?

Odpowiedz do tematu