Pomogła: 8 razy Wiek: 41 Dołączyła: 29 Sty 2007 Posty: 9908 Skąd: Jaworzno/Petawawa, ON
Wysłany: 2015-10-21, 22:46
nie zupełnie z mojego obiektywu, tylko pamiątkowe zdjęcia z poligonu Mąż na poligonie się bawi jakieś 30 km od domu i właśnie wczoraj mieli odwiedziny kolegi (albo koleżanki, nie przypuszczam, żeby ktoś sprawdzał płeć ). Pluszaczek przyszedł do kucharzy, bo przecież trzeba się najeść przed zimą
_________________ Nie wszystko złoto, co się świeci,
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 10914 Skąd: z Matrixa
Wysłany: 2015-10-23, 23:49
Chyba mnie tym pluszakiem przywołałaś - bo nigdzie w necie już nie bywam, a teraz nagle coś mi przyszło do głowy - by tu wejść i - Pluszaczek ))
Super foty, ale najważniejsze - to wspaniała, zajebista przygoda - takie spotkanie
Chyba za Tobą trochę tęskniłam
Wysłany: 2015-10-24, 23:40
Nadal patrzę na te fotki i nie wierzę... U mnie pojawiają się sarny, bażant mi siada na dachu, łasica czy kuna przeleci, albo lisa pogonię. Ale takie "cóś" pod domkiem to naprawdę niezły widoczek
Tkwię w budowlanym syfie - tzn dobudowałam do tego co było, rozwaliłam cały dom, powstało drugie tyle co było - czyli się powiększyła powierzchnia do sprzątania Ciągle jeżdżę i kupuję jakieś bełty na budowę, wymuszają na mnie żebym wiedziała jaki kominek, jakie kafelki , jaki kolon ścian... jest szansa , że na tzw święta będziem mieć duży salon i resztę. Ale ja jakoś mam to w nosie. Będzie to będzie, a jak nie to będzie to co było
A jak mi wreszcie ptaki przestaną robić "aniołka" na szybach - to cyknę foty ptaków, bo to co te wariaty tu robią - nie mieści sie w głowie
I jeszcze... nie mam pojecia jak teraz wstawiać fotki własne w net- by były na forum - serio - odpadłam trochę z netowego świata
Wysłany: 2015-10-25, 20:04
Chyba kilka lat temu założyłam galerie na picasa, ale nawet teraz nie pamiętam jak w to wejść - poszukam - ale jeśli coś wrzucę na picasa to mogę z tego linkować na forum? Dawniej wrzucało się na jakieś imagecośtam...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Sty 2007 Posty: 6580
Wysłany: 2015-10-26, 22:31
w picasie otwierasz wrzuconą fotke, klikasz prawym na nią i kopiujesz adres obrazka - to potem wrzucasz na forum miedzy tagi IMG i jest fota
ja korzystam z picasy i photobucket.com bo stamtad samo nie znika a w imageshacku czy fotosiku po czasie potrafilo zniknąć jak to tymczasowo ma byc pokazane to spokojnie może byc imageshack