Pomógł: 7 razy Wiek: 57 Dołączył: 10 Sie 2006 Posty: 14522 Skąd: Puławy
Wysłany: 2022-03-05, 04:05
Nefra Ja już nie mogę - nie jestem adminem a tutaj ciężko teraz z kimś rozmawiać... Spróbuję w dzień zadzwonić do angel ale nie wiem czy mam aktualny numer telefonu.
_________________ "Bóg także był autorem: jego proza to mężczyzna, jego poezja to kobieta" - Napoleon Bonaparte.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 10914 Skąd: z Matrixa
Wysłany: 2022-03-06, 22:20
Gdy kilkam w "Aministrator", "Junior admin", "moderator", "przyjaciel grupy".... nic mi się nie wyświetla... Wydawało mi się, że kiedyś byłam modem, ale już nie pamiętam... zero dostępu do tego, kto tą grupą włada... jeśli masz jeszcze jakiś kontakt z Batou albo z Necro- oni chyba byli adminami prócz Aniołki.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 10914 Skąd: z Matrixa
Wysłany: 2022-03-06, 22:29
To, co sie jeszcze uruchamia - to "bibliotekarz" i "przyjaciel forum" - czyli to są osoby, które jeszcze na forum de facto istnieją. Cała reszta - admini, moderatorzy... opuściła forum, wypisała się z niego? Kto je opłaca jeszcze? Jeśli masz kontakt z Necrusiem - on jeden jest jeszcze w stanie coś zrobić, ale Jacku- wiem, że starasz się od lat. spróbujmy rozmawiać nie tylko o komiksach