Pomógł: 55 razy Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 11315 Skąd: Tai chi
Wysłany: 2007-10-13, 18:39 Prezent urodzinowy ;)
Moja najlepsza przyjaciółka ma za miesiąc urodziny i wiadomo z czym mam problem
Właśnie jest na etapie zakładania własnej firmy, więc pomyślałem, że dobrym pomysłem byłby jakiś ładny wizytownik. Wynalazłem u Batyckiego taki fajny zestaw: wizytownik, zawieszka na bagaż i breloczek. Seria Amber, czyli produkty ozdobione bursztynem. Tak to wygląda:
Moim zdaniem spoko Co myślicie? Liczę głównie na opinie Pań
_________________ "Bo poza tym, że gubisz włoski to jesteś całkiem ślicznym facetem."
Ładne to bardzo , ale mam wrażenie, że mało praktyczne i użyteczne-szczególnie zawieszka na bagaż i breloczek. Wizytownik na pewno się jej przyda. Ale skoro zakłada firmę, to może jakieś ekskluzywne pióro, długopis? Myślałeś o czymś takim może?
Napisałam tak tego posta, ba sama się zastanawiam, co dać w prezencie znajomemu i tak się zastanawiam właśnie nad eleganckimi przyborami do pisania
Pomógł: 55 razy Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 11315 Skąd: Tai chi
Wysłany: 2007-10-13, 19:25
Pióra odpadają, bo ma już kilka bardzo reprezentacyjnych. Potfele też ma bardzo fajne (jeden chyba od Batyckiego właśnie). Zresztą znam ją i wiem, że w zestawieniu ładne-praktyczne trzeba kupować ładne
Czyli generalnie może być? Mnie się podobają te detale z bursztynu, no ale ja gustu nie mam
_________________ "Bo poza tym, że gubisz włoski to jesteś całkiem ślicznym facetem."
_________________ Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką, której nikt
Nie zdąży zgadnąć nim minie czas...
Mała wtopa Ale sie tak zdarza. Zresztą, jak lubi tą książkę to ma w razie czego zapasowy egzemplarz
_________________ Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką, której nikt
Nie zdąży zgadnąć nim minie czas...
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 10914 Skąd: z Matrixa
Wysłany: 2007-10-13, 20:11
takie... trochę bardziej biznesowe, a nie przyjacielskie ... kup jej super śmieszną maskotkę, śliczny wazon z układanym wg wybranej kolorystyki bukietem ze sztucznych, który będzie mogła ustawic w firmie, storczyka w doniczce ( sa w OBI) albo jakies szkło w którym sa rosnace sukulenciki Kup jej piękny bukiet róz lub innych kwiatów, a do tego fajny kosmetyk... jesli to naprawde przyjaciółka, wyjdz poza układ "biurowo-pracowy" i kup jej coś czego jej nie kupia współpracownicy - coś bardziej osobistego... bransoletkę, naszyjnik... ladny obrazek na scianę, sliczną oprawkę do fotki lubego... a najlepiej to czym sie interesuje albo co lubi - w koncu mozesz jej kupic bombonierkę wiśni w czekoladzie i bukiet róz zamiast takich... sztywnych prezentów Przeciez wiesz, że to głownie pamięc sie liczy i moment w którym ją przytulisz i udowodnisz ze pamiętasz i ze jesteś przyjacielem